27/7-2017

publicerat i Allmänt;
heej! förlåt för extremt dålig uppdatering denna veckan. verkligheten har hunnit ikapp mig och har haft ett fullspäckat schema så har behövt lägga bloggen lite åt sidan. men lovar att ni ska få en uppdatering på vad som hänt ändå :)
har äntligen fått börja hoppa och springa igen för fullt och foten känns bra!! hade mitt första hoppass i måndags på 2 veckor och var helt ärligt lite nojjig över hur det skulle kännas. men gick riktigt bra och kändes som att jag listade ut lite saker som jag och coachen jobbat en del med. tävlar på lördag i Göteborg så ska bli sjukt spännande att se hur långt det kan bli då! Och alla ni som är i Göteborg och inte har något för er, kom förbi och kolla när vi hoppare tar oss an Sky's the limit i Mölndal. Tresteget går vid 12.50 och jag lovar att det kommer bli en grym tävling!!
i tisdags var det lite lättare träning med bland annat strides, häckgång och medicinboll. efter träningen mötte jag upp Vigge så åkte vi till Vägga Rökeri och åt lunch. Så himla gott och så kul att träffa Viktor igen. Eftersom han numera bor en herrans massa mil iväg blir det inte så ofta man ser honom. Så alltid lika kul när han säger att han ska åka hem och man har tid att träffas och catcha up med allt möjligt som hänt :)
och igår då, onsdag. herregud dagarna bara springer iväg ju.... jaja jag var helt ledig från jobbet i alla fall vilket var superskönt. körde ett ansatspass på morgonen innan jag drog till gymmet och körde styrkan. känns explosivt så hoppas kunna få ut det i hoppningen på lördag. Åkte sedan till STAC för att få behandling av bästa Anna!! Så behövligt och det knådades och knäcktes lite hej vilt. Anna är sjukt duktig och jag har gått till henne under ett antal år nu. Hon vet verkligen precis vad som behöver göras och jag behöver inte ens berätta var jag har ont innan hon har hittat det! Så känner ni att ni har något ni behöver hjälp med i form av träning, kost, behandling osv kan jag starkt rekommendera dem! ni kan hitta deras hemsida via länken i högerfältet här på bloggen. Tillsammans med STAC och mitt nya Good Balance armband mår jag mer än prima och känner mig på topp just nu! Viktigt att STAY POSITIVE!! Glöm inte att ni kan få 10% rabatt på ert köp om ni anger "rebeckaabrahamsson" som rabattkod på Good Balance hemsida ♥
igårkväll blev det även lite syskontid med syrran min. efterosm jag oftast jobbar och tränar hinner jag inte spendera så mycket tid med familjen. så igår passade jag och Emelie på att åka ut till havet och gå en runda. älskar verkligen att gå runt och strosa vid havet och var exremt varmt och skönt igår. 
Hoppas ni alla har haft en bra start på veckan!
KRAAM