GoBearcats

publicerat i Allmänt;
Och så var första skolveckan avklarad här i Cincinnati. Helt galet vad fort tiden går och känns som det inte var så länge sedan jag kom hit men ändå har det gått snart 3 veckor. 
 
Igår fick vi hämta ut första omgången av kläder vi ska få. Lite tröjor, byxor, skor osv. Känns speciellt och väldigt spännande att ha Bearcats på magen isället för sitt vanliga klubbmärke! På tisdag drar conditioning träningen igång och med en lite enklare förklaring så är det typ som "intervaller" "spyträning" "gristräning". Ni förstår nog att det kommer bli några tuffa veckor MEN så sjukt roliga också!!
 
Två av mina rumskompisar som är volleybollspelare hade match igår så vi var och kollade på den. Bearcats VANN!!! och stämningen på läktaren var obeskrivlig. Alla dansade, sjöng, hejade, klappa, skrek ja med andra ord var det en peppad hejarklack. 
 
Nu är det långhelg eftersom det inte är någon skola på måndag. Blir mycket plugg denna helgen då det märks att man går på college och inte gymnasiet längre. Men först Brunch med friidrottarna!