29/11/2016

publicerat i Allmänt;
hallå vänner. har varit lite dålig med uppdatering de senaste dagarna men här kommer i alla fall en sammanfattning från helgen. i fredags var vi såklart på Black Friday shopping och hittade en hel del bra fynd faktiskt!! Bland anant koftan och skrona som ni kan se på bilden nedanför :) man får ju passa på när man kan hitta saker som passar en students plånbok, haha.till exemple skorna för 180kr!! nästan löjligt billigt kan man ju tycka!! men jag klagar inte, haha. i lördags så körde även Leah och jag ett träningspass. Sprang lite för första gången igen i fredags så i lördags körde jag på lite tuffare.Ingen smärta i framlåret!! yaay!! inte många som var på skolan denna helgen kan jag säga vilket var lite skönt faktiskt! haha så vi hade vår inomhushall för oss själva och dunkade på med lite bra med musik så blev ett riktigt bra pass!! 
Vi var sedan ett gäng som umgicks på kvällen vilket var jättetrevligt. blev ju mest internationella studenter och de som bor i Cincinnati men var riktigt kul. 
Idag hade jag lektion som vanligt och sen träning. Sverker har kommit hit nu så är jättekul att han är här. Träningen gick för övrgit HUUUUUR bra som helst vilket var lite överraskande faktiskt!! Inte kört så mcyket trestegsträning denna höst utan fokuserat mer på längden men fick till några lååånga trestegshopp idag!! Denna inomhussäsongen blir riktigt spännande :) :) 
Har precis kommit hem från biblioteket efter att äntligen skrivit färdigt min uppsats!!! puh så skönt! så nu blir det snart läggdags så jag orkar med morgondagen!
Kraam