30/10/2016

publicerat i Allmänt;
Hej vänner. I helgen har det varit Haaaalloween. Innan vi firade Halloween så var vi på Conference för Cross Country som faktiskt vi annornade så var såklart där och hejade på vårt lag. Gick väldigt bra och några medaljer fick de med sig hem :) Efter några timmar utomhus med massa hejande var det väldigt skönt att ta det lugnt i några timmar. Tittade lite på tv och bara slappade. Leah och jag gick sedan och åt pizza!! Såå gott!! Sen var det bara till att göra sig redo och slänga på kostymen. Det var en massa roliga typer som sprang runt här i Cincinnati och jag var väl en av dem också eftersom jag med var utklädd haha. Så kul att nästan ALLA var utklädda! Såg dock inga clowner vilket jag är glad för ;) Vi var hemma hos en av mina träningskompisar och sedan blev det vidare till några andra ställen. Mycket folk ute och extra roligt när alla hade sina kostymer på. Dock inte alltid lätt att se vilken som är bakom maskerna..!! 
Efter en fullspäckad gårdag har jag bara tagit the lugnt idag. Skypat med familjen, pluggat lite och bara tagit det lugnt. Skönt att ha en dag utan en massa måsten och nu känner jag mig redo för en ny tuff vecka!
 
Hi freinds. This weekend we have been out and cheering on the cross country team that had their conference championship. Everyone did so well and I'm so proud of this team!! Go Bearcats! Later on it was time for halloween and it was so much fun. Almost everyone had a costume and this year I was a minion! Today has been a really relaxing day and I have talked to my family for a bit and done some studying. Otherwise just relaxed all day and reload the battieries for a new tuff week.
Kraam