Back on Track

publicerat i Allmänt;
Så det var ett tag sedan jag skrev något här på bloggen och jag ber om ursäkt för det om det fortfarande finns några trogna följare kvar... haha. 
Så ja, var ska man börja?
Kan väl börja med att säga att jag är en JUNIOR i College nu vilket känns lite galet. Före er som inte riktigt vet vad det betyder så har jag alltså börjat mitt TREDJE år här borta på andra sidan Atlanten. Känns ju helt sjukt att tiden har gått så fort och jag bara har halva College tiden kvar. 
Kan med total ärlighet säga att skolan har blivit betydligt svårare och mina kvällar spenderas numera i biblioteket istället för nerkrypen i soffan med en bra film på tvn. Men livet är ju fullt med utmaningar och jag känner att min utmaning har börjat på riktigt nu. 
 
Men har även hunnit göra lite andra saker än att bara plugga (och tur är väld det...). Har kollat amerikansk fotbollsmatch och laget har gjrot rätt bra ifrån sig! GO BEARCATS!! Även haft en halvdag med friidrottslaget och hunnit shoppa. Alltid irriterande när man kommer tillbaka hit och inser att man glömt en del saker hemma... Men tur är det väl att det finns affärer. 
Så nu vet ni att jag lever i alla fall och jag ska faktiskt försöka att bli bättre på att uppdatera så ni där hemma i Sverige kan hänga med på mitt äventyr också. 
Hejsvejs så länge!!
Kraaam