1/8-2017

publicerat i Allmänt;
Hej vänner! Får än en gång börja med att erkänna att jag är värdelös på att uppdatera här på  bloggen... sorry! men ibland blir det bara så att det är extremt mycket i vardagen och det är svårt att hinna med allt. och denna helgen har varit sån. 
jag var ju och tävlade i Göteborg i helgen och kan berätta för er att jag var döbesviken när jag begav mig därifrån. jobbade till 15 i fredags och sen fick jag snabbt slänga på mig träningskläderna och dra och köra pree meet passet. blev lite stressigt men ändå ganska bra känsla i kroppen. sedan skynda hem för att hinna äta och duscha innan jag skulle med tåget vid halv sex tiden. och när jag väl hunnit andas ut och satt i bilen på stationen när mamma skulle släppa av mig så kommer jag på att jag glömt lägenhetsnycklarna... haha asså vi fick köra hem i ilfart och hämta dem och sen köra till en annan station som låg på vägen dit tåget skulle komma lite senare. så med några minuter till godo kom jag till stationen och hann som tur väl va köpa biljett och hinna med tåget. haha bara den starten på helgen asså... gott tecken!! kom sen upp till min lägenhet strax efter halv 11 och var ju bara till att fixa iordning sig och gå och lägga sig direkt. på lördagen sen fick vi världens sämsta väder... alltså jag har aldrig varit med om att det kan regna så mycket. vi alla var totalt dygnsura och det regnade så mycket så man såg knappt plankan eller vart man sprang haha. med dessutom tunga ben så blev det ingen vidare tävling för mig. fick med mig 12.61m med hela plankan tillgodo vilket var ok men känslan fanns verkligen inte där. men sånt händer och bara att ta nya tag.
hann sen med tåget som gick vid 15 från Göteborg men missade bytet i Lund så blev sittande där 2h (tågen går bara varannan timme på lördagar) lagom drygt. men hemma vid 21.30 i alla fall och då väntade mammas goda lasagne på mig så det jämnade ut de 6.5h timmarna på tåget :) 
igår hade vi lite kalas här hemma och var mina kusiner som var här. trevligt och mamma hade gjort supergod mat (som vanligt)!! idag är jag ledig från jobbet så blir en riktig slappdag och ska försöka få in lite träning också! min häl som körde över för 2 veckor sedan på jobbet börjar läka men nu har något djur bitit mig precis ovanför på samma häl så nu är foten helt uppsvullen igen... asså denna häl... får se om jag kan köra lite cykel och crosstrainer i em för att få upp pulsen lite i alla fall. och såklart avsluta med ett mödarpass för magen ;)
Hoppas ni får en bra vecka!
KRAAM
ungefär såhär kändes det efter helgen... haha
foto: Deca Text & Bild