4/12/2016

publicerat i Allmänt;
hej vänner! ännu en helg är över och den har varit riktigt kul!! I fredags hade vi Intrasquad vilket är en tävling där vi delar upp teamet i två lag och sen tävlar vi mot varandra. gick riktigt bra och vi hade team black vs team red och denna gång var jag i team black och vi lyckades vinna med 4 poängs marginal!! jag körde längd och tresteg och gick över förväntan faktiskt. ska bli väldigt spännande att se hur denna inomhussäsongen blir :) 
igår spelade vi volleyboll på morgonen istället för poolträning. än en gång vann laget jag vann i så jag kan inte klaga, haha. åkte ner till downtown efter med Leah för att gå på freedom center. Leah behövde skriva en uppsats om det så jag tänkte att jag jag kunde följa med. var väldig intressant och sorgligt på samma gång. väldigt svårt att ta in all historia om slaveri och att det faktiskt hände och har hänt... men en händelserik vistelse i alla fall. 
kvällen spenderades med vänner och god mat! kunde inte ha blivit en mycket bättre dag helt enkelt!!!
Idag har varit en riktig slappdag vilket har varit väldigt skönt. tog sovmorgon till 10, åt en sen frukost, och skypade med familjen. ikväll är det basketmatch och blir nog till att heja fram laget till en vinst hoppas jag!! 
slänger in en bildbomb nedanför!! enjoy
kraam