Shopping-söndag

publicerat i Allmänt;
Att komma iväg från campus i några timmar betyder mer än vad man kan tro. Är skönt att försvinna från verkligheten ibland och bara njuta av livet. Och det var precis vad vi gjorde igår!! Jag, Loretta och hennes mamma spenderade dagen med shopping och god mat.
Tycker våra butiker är stora och har bra utbud men ska man jämföra med Amerika så är allt i Sverige litet. Var inne i en skoaffär där jag hittade nya asics skor och oj den butiken var inte liten... Två våningar fullproppade med skor så utbudet gick inte klaga på! Man blir även lite bortskämd med priserna här borta! Allt är så billigt jämfört med hemma vilket är positivt, så jag klagar absolut inte!
Har fått möjligheten att ha bästa rumskompisen och som ni ser på bilden finns det inte en tråkig minut när vi är tillsammans!!
 
Ny vecka igen och både träningen och skolan rullar på bra. Coacherna är grymma och träningskompisarna ska man inte ens tala om, de är AMAZING!! Blir en liten familj här  borta som gör att hemlängtan lindras lite. Men alla som läser bloggen ska veta att ni är saknade till tusen!! Och för er som undrar så är är det idag exakt 77 dagar tills jag stiger in på svensk mark igen! TIDEN SPRINGER IV....ÄÄG......